KGC Consulting AB

Hallands län

Information

KGC Consulting AB är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I KGC Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Kenneth Gustav som är född 1952 och har titeln VD, Karlsson, Kenneth Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Malé Karlsson, Katarina Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KGC Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå KGC Consulting AB på telefon 0300-10070.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom personal- och organisationsutveckling, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är KGC Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

KGC Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

KGC Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och KGC Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KGC Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KGC Consulting AB har 556450-3331 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.