Pensionat Frillesberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Pensionat Frillesberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Pensionat Frillesberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pensionat Frillesberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Pensionat Frillesberg Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1992-09-21. Men sedan 1992-01-01 så har Pensionat Frillesberg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Frillesås Stationsv. 2, 439 62, Frillesås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pensionat Frillesberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-650970.

Kungsbacka arbetar för att företag som Pensionat Frillesberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pensionat Frillesberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pensionat Frillesberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pensionat Frillesberg Aktiebolag och det är följande personer, Haneson Åfeldt, Karin Yvonne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Haneson, Bengt Christian som är född 1960 och har titeln Suppleant, Olsson, Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Lundquist, Inga Margaretha som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pensionat Frillesberg Aktiebolag är 556453-6331.