Quality Consulting i Särö Aktiebolag

Hallands län

Information

Quality Consulting i Särö Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Quality Consulting i Särö Aktiebolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Quality Consulting i Särö Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Quality Consulting i Särö Aktiebolag har haft sedan 2004-10-21. Quality Consulting i Särö Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Quality Consulting i Särö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Engelbrektsg. 21, 411 27, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-184301.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Quality Consulting i Särö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Quality Consulting i Särö Aktiebolag har idag 556461-5820 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Quality Consulting i Särö Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av kläder.

I Quality Consulting i Särö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Melkersson, Helena Maria som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Melkersson, Anna Maria Helena som är född 1975 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .