PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag

Hallands län

Information

PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1993-03-08. Men sedan 1993-01-01 så har PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rävv. 21, 439 37, Onsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-29460.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter som PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av maskiner och trycksaker inom den grafiska industrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag och det är följande personer, Meuller, Peter som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Meuller, Barbro Anita som är född 1942 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PETER MEULLER GRAFISKA Aktiebolag är 556464-0125.