Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag

Hallands län

Information

Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundin, Per Yngve som är född 1954 och har titeln VD, Lundin, Per Yngve som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lotte Christine som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag på telefon 0340-654017.

Bolaget skall bedriva programmering, systemering, inköp och försäljning av dataartiklar, konsultverksamhet och datautveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ljung och Lundin Datakonsult Aktiebolag har 556473-9752 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.