Almedal Förvaltning AB

Hallands län

Information

556490-4695 är organisationsnummer för företaget Almedal Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Almedal Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Almedal Förvaltning AB finns i.

Almedal Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1994-07-12 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Almedal Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Almedal Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Almedal Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Victorsson, Anders Michael -Victorsson, Håkan Daniel

Vill ni komma i kontakt med Almedal Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-657590 eller genom brev på följande adress:
Almedalsv. 182, 439 63, Frillesås

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Almedal Förvaltning AB och det är Victorsson, Håkan Daniel som är född 1954 och har titeln VD, Victorsson, Håkan Daniel som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Victorsson, Anders Michael som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Victorsson, Ragnhild Carina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Johansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln RevisorVarbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,