Bourghardtgruppen Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Bourghardtgruppen Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. Bourghardtgruppen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Bourghardtgruppen Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556490-6906.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-936852 alternativt besöka eller skicka post till Bourghardtgruppen Aktiebolag på följande adress Energig. 17, 434 37, Kungsbacka.

Bourghardtgruppen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bourghardtgruppen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bourghardt, David Hansson som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom och aktier, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.