Dotetorps Ägg Aktiebolag

Hallands län

Information

556491-4298 är organisationsnummer för verksamheten Dotetorps Ägg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dotetorps Ägg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Dotetorps Ägg Aktiebolag finns i.

Dotetorps Ägg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-08-30 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dotetorps Ägg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Dotetorps Ägg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dotetorps Ägg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Dotevall, Erik Magnus -Dotevall, Olof Johan

Vill ni komma i kontakt med Dotetorps Ägg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0300-544019 eller genom brev på följande adress:
L. Dotetorpsv. 2, 439 51, Åsa

Bolaget skall bedriva paketering och försäljning av ägg samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dotetorps Ägg Aktiebolag och det är Dotevall, Olof Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dotevall, Erik Magnus som är född 1960 och har titeln Suppleant, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisor, Svensson, Bengt Åke Joakim som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,