Björn Egeröd Holding Aktiebolag

Hallands län

Information

Björn Egeröd Holding Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Björn Egeröd Holding Aktiebolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björn Egeröd Holding Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Björn Egeröd Holding Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Björn Egeröd Holding Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Björn Egeröd Holding Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gillviksv. 32, 429 33, Kullavik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-932955.

Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Björn Egeröd Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Björn Egeröd Holding Aktiebolag har idag 556494-5334 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Björn Egeröd Holding Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning och ekonomifrågor samt förvaltning av fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Björn Egeröd Holding Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Egeröd, Björn som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Egeröd, Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Blomfelt, Marie Birgitta som är född 1975 och har titeln Revisor, Karlsson, Marianne Elisa Maria som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .