Processventiler Ulf Karlsson AB

Hallands län

Information

Processventiler Ulf Karlsson AB är ett företag som finns i Kungsbacka. I Processventiler Ulf Karlsson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Lena Margret som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulf Lennart som är född 1956 och har titeln Suppleant, Abenius, Eva Heléne som är född 1960 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Processventiler Ulf Karlsson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Processventiler Ulf Karlsson AB på telefon .

Bolaget skall bedriva handel med ventiler till industri och VVS- branschen. Äga och förvalta aktier och fastigheter samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Processventiler Ulf Karlsson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Processventiler Ulf Karlsson AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Processventiler Ulf Karlsson AB innehar ej F-skattsedel och Processventiler Ulf Karlsson AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Processventiler Ulf Karlsson AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Lena Margret -Karlsson, Ulf Lennart

Processventiler Ulf Karlsson AB har 556499-2823 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.