Diosentic Information Technology Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Diosentic Information Technology Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. Diosentic Information Technology Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Diosentic Information Technology Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556501-0377.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0300-569980 alternativt besöka eller skicka post till Diosentic Information Technology Aktiebolag på följande adress Mejeriv. 16, 439 36, Onsala.

Diosentic Information Technology Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Diosentic Information Technology Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Sjöstrand, Margaretha Gunnel Ingeg som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-området (informatinsteknologi), samt därmed förenlig verksamhet.