Renapur Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av hushållsartiklar, presentartiklar samt tillhandahålla tjänster därmed. Äga, förvärva och förvalta fast och lös egendom och därmed sammanhängande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Renapur Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Renapur Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1994-12-27 så skapades Renapur Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Renapur Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556502-0160 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Renapur Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Renapur Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-991500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Renapur Aktiebolag är Johansson, Lars Conny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaukola, Jaana Irene som är född 1967 och har titeln Suppleant, Selbenius, Folke Sigurd som är född 1945 och har titeln Revisor, Folke Selbenius Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .