Faridge Aktiebolag

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Aktiebolag som heter Faridge Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Faridge Aktiebolag i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Faridge Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1994-12-15 så har Faridge Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Faridge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Faridge Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mossebrov. 3, 438 92, Härryda. Vi ni istället prata med Faridge Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter och tjänster, huvudsakligen inom telekommunikationsbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Intäkterna utgöres av provisioner.(Säljbolag) Bolaget skall även bedriva köp, försäljning, uthyrning och förvaltning av fastigheter, kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall slutligen bedriva personaluthyrning inom transportbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wahlberger, Lars Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberger, Hans-Eric som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Lars Ragnar som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Faridge Aktiebolag har 556502-2851 som sitt organisationsnummer.