GE-Fastigheter i Vallda AB

Hallands län

Information

GE-Fastigheter i Vallda AB är ett av många verksamheter som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som GE-Fastigheter i Vallda AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

GE-Fastigheter i Vallda AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

GE-Fastigheter i Vallda AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-01-12. Men sedan 1995-01-01 så har GE-Fastigheter i Vallda AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vallda Säteri, 434 92, Vallda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GE-Fastigheter i Vallda AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-20010.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter som GE-Fastigheter i Vallda AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GE-Fastigheter i Vallda AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GE-Fastigheter i Vallda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GE-Fastigheter i Vallda AB och det är följande personer, Eriksson, Peter Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ann-Charlotte Mareli som är född 1967 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Lundberg, Göran Anders som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GE-Fastigheter i Vallda AB är 556506-4994.