Nummelina AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Nummelina AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Nummelina AB är ett av dem. Statusen för Nummelina AB är att Bolaget är aktivt.

Nummelina AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-30. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nummelina AB ska trivas.

Nummelina AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med kläder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nummelina AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Nummelina AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Nummelina AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-30399.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nummelina AB är Nummelin, Thomas som är född 1950 och har titeln VD, Nummelin, Florence Elisabeth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nummelin, Thomas som är född 1950 och har titeln Suppleant, Magnusson, Nils Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Nummelina AB har 556508-9850 som sitt organisationsnummer.