Teknik Support M Bertilsson AB

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Aktiebolag som heter Teknik Support M Bertilsson AB. Det finns flera företag som liknar Teknik Support M Bertilsson AB i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1995-06-07 så har Teknik Support M Bertilsson AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Teknik Support M Bertilsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Teknik Support M Bertilsson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bommalidsv. 29, 434 97, Kungsbacka. Vi ni istället prata med Teknik Support M Bertilsson AB så kan ni göra det på 0300-23020.

Bolaget skall erbjuda industriföretag konstruktion, produkt- utveckling och prototypframtagning samt idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom kommer handel med värdepapper, fastigheter att ske samt förvaltning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bertilsson, Mats Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kjell Roland Leif som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ekman, Heléne Margareta som är född 1968 och har titeln Revisor, R A Bergström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Teknik Support M Bertilsson AB har 556511-6927 som sitt organisationsnummer.