Four Seasons AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och marknadsföring, förvärva, förädla och förvalta tillgångar i form av fastigheter, aktier och övriga värdepapper, äga och licentiera varumärken och andra imateriella rättigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Four Seasons AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Four Seasons AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1995-04-11 så skapades Four Seasons AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Four Seasons AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-09

556512-3980 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsbacka.

Just nu är Four Seasons AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Four Seasons AB så går det att nå dem via telefon på 0300-18987 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Four Seasons AB är Sjöström, Jan Erik som är född 1941 och har titeln Extern VD, Oscarsson, Gösta Valentin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars-Olof Vilhelm som är född 1943 och har titeln Suppleant, Persson, Gert Inge Verner som är född 1940 och har titeln Revisor, Onsala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .