Råö Verksamhetsutveckling AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom författarskap, förslagsverksamhet, framtagande och framförande av egna verk inom verksamhetsutveckling, ledarskap, miljö och bolagsförvaltning. Utbildning, utveckling och rådgivningsverksamhet inom ovanstående områden. Handel med trycksaker, konst, ädelmetaller, kuriosa och motordrivna fordon såsom bilar och båtar. Bemanning, personaluthyrning och entreprenadverksamhet inom ovanstående områden. Äga och förvalta fast och lös egendom, fastighetsförvaltning, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Råö Verksamhetsutveckling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Råö Verksamhetsutveckling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1995-07-27 så skapades Råö Verksamhetsutveckling AB och bolaget är har F-skattsedel Råö Verksamhetsutveckling AB har haft det sedan 1997-01-01.

Råö Verksamhetsutveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556523-8846 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Råö Verksamhetsutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Råö Verksamhetsutveckling AB så går det att nå dem via telefon på 0300-61375 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Råö Verksamhetsutveckling AB är Persson, Anders Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Annelie Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .