Peter Båths Kakel o Plattsättning AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet med kakel- och plattsättning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Peter Båths Kakel o Plattsättning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Peter Båths Kakel o Plattsättning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1995-07-31 så skapades Peter Båths Kakel o Plattsättning AB och verksamheten är har F-skattsedel Peter Båths Kakel o Plattsättning AB har haft det sedan 1999-01-01.

Peter Båths Kakel o Plattsättning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556524-8423 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsbacka.

Just nu är Peter Båths Kakel o Plattsättning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Peter Båths Kakel o Plattsättning AB så går det att nå dem via telefon på 031-937599 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Peter Båths Kakel o Plattsättning AB är Båth-Ternstrand, Bror Erik Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Kent William Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Båth-Ternstrand, Annika Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Borglund, Lena Christina som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .