Broderiet i Kungsbacka Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Broderiet i Kungsbacka Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. Broderiet i Kungsbacka Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Broderiet i Kungsbacka Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556526-2838.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0300-73330 alternativt besöka eller skicka post till Broderiet i Kungsbacka Aktiebolag på följande adress Kungsparksv. 31, 434 39, Kungsbacka.

Broderiet i Kungsbacka Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Broderiet i Kungsbacka Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Tillsten, Kent Jan Henri som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reklambrodyr inom textilbranschen,import och export av kläder,handel med kläder,äga och förvalta fast och lös egendom,värdepappers handel och därmed förenlig verksamhet.