Nic Media AB

Hallands län

Information

556530-7245 är organisationsnummer för företaget Nic Media AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nic Media AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Nic Media AB finns i.

Nic Media AB har varit registrerat sedan 1996-03-28 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-02-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nic Media AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Nic Media AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nic Media AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nic Media AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Skårbyv. 71, 434 95, Kungsbacka

Bolaget skall bedriva ljussättning i TV-produktioner, bruka och försälja pyrotekniska produkter samt bedriva försäljning och marknadsföring av bettskena för hindran av tandgnissel och orala spänningar. Bedriva inköp och försäljning samt import av fritid- sartiklar. Bedriva design, reklam och underhållning. Bedriva pyroteknisk verksamhet. Bedriva film-, tv och media produktioner samt förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nic Media AB och det är Gale, Jeffrey David som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kjell Ola som är född 1961 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,