Kullenbergs Åkeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Kullenbergs Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Kullenbergs Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kullenbergs Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Kullenbergs Åkeri Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1996-06-20. Men sedan 1996-01-01 så har Kullenbergs Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vipekärrsv. 24, 434 94, Vallda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kullenbergs Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kungsbacka arbetar för att företag som Kullenbergs Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kullenbergs Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva åkeri- och entreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kullenbergs Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kullenbergs Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Kullenberg, Jan Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullenberg, Linda Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kullenbergs Åkeri Aktiebolag är 556532-1451.