PANSCAN AB

Hallands län

Information

Bolaget skall självt eller genom innehav av aktier eller andelar i svenska eller utländska företag utöva verksamhet inom handel med utrustning och förnödenheter inom värme och kyla samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PANSCAN AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är PANSCAN AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1996-09-05 så skapades PANSCAN AB och verksamheten är har F-skattsedel PANSCAN AB har haft det sedan 1996-01-01.

PANSCAN AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556533-2094 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsbacka.

Just nu är PANSCAN AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med PANSCAN AB så går det att nå dem via telefon på 0300-566885 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom PANSCAN AB är Namander, Tor Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stridh, Carl Gustaf som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lundberg, Göran Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .