Lindome Järn Bygg Foder AB

Hallands län

Information

Lindome Järn Bygg Foder AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Lindome Järn Bygg Foder AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lindome Järn Bygg Foder AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lindome Järn Bygg Foder AB har haft sedan 1997-01-01. Lindome Järn Bygg Foder AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lindome Järn Bygg Foder AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sagbäcksv. 5, 437 31, Lindome men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-990097.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lindome Järn Bygg Foder AB Privat, ej börsnoterat.

Lindome Järn Bygg Foder AB har idag 556536-5714 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Alf Mikael -Jansson, Dan Gillis är den som för stunden ansvarar för Lindome Järn Bygg Foder AB

Bolaget skall bedriva försäljning och handel med järn- och byggvaror, foder, åkeriverksamhet, bud- och transporttjänster, äga hästar och idka tränings- och tävlingsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet.

I Lindome Järn Bygg Foder AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Dan Gillis som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Alf Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Eva Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .