Ljung Support AB

Hallands län

Information

Ljung Support AB är ett av många verksamheter som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Ljung Support AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ljung Support AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Ljung Support AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1996-12-10. Men sedan 1998-01-01 så har Ljung Support AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Taltrastv. 15, 429 33, Kullavik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ljung Support AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-933540.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter som Ljung Support AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ljung Support AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av IT-tjänster såsom hemsidor, inköp och försäljning av data, datortillbehör, programvaror, datorer och utbildning samt bedriva konsultverksamhet inom nämnda områden, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ljung Support AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ljung Support AB och det är följande personer, Ljung, Dennis som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar Ljung, Laila Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ljung Support AB är 556536-6076.