Scribble Aktiebolag

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Aktiebolag som heter Scribble Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Scribble Aktiebolag i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Scribble Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-02-29 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1997-03-10 så har Scribble Aktiebolag varit registrerat och sedan 2000-02-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Scribble Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Scribble Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kolstigen 4, 134 66, Ingarö. Vi ni istället prata med Scribble Aktiebolag så kan ni göra det på 0340-10059.

Bolaget skall bedriva översättningar, text- och bildproduktion samt pulicistisk verksamhet. Arrangera och guida djur- , natur- och aktivitetsresor. Äga och förvalta aktier och andelar, samt handel med aktier och andra värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lind Hult, Åsa Helena Margareta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hult, Mats Henrik som är född 1963 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Scribble Aktiebolag har 556538-4269 som sitt organisationsnummer.