VINDICAB AB

Hallands län

Information

556540-8928 är organisationsnummer för verksamheten VINDICAB AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VINDICAB AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som VINDICAB AB finns i.

VINDICAB AB har varit registrerat sedan 1997-04-11 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för VINDICAB AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

VINDICAB AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för VINDICAB AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -externa firmatecknaren

Vill ni komma i kontakt med VINDICAB AB så kan ni göra det på telefon genom 031-478220 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med musikvideor, tv-program samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VINDICAB AB och det är Gillfant, Mikhail som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Kolessa, Ekaterina som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Sokolin, Alexandre som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, Rosén, Johan som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,