MTU Development AB

Hallands län

Information

MTU Development AB är ett företag som finns i Kungsbacka. I MTU Development AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Matre, Stein som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hörder, Leif Arne som är född 1965 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MTU Development AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MTU Development AB på telefon 0300-35700.

Bolaget ska bedriva handel och produktionsutveckling inom tele- kommunikation, investering i, utlåning till och förvärv av andra verksamheter inom elektronik och telekommunikation, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är MTU Development AB av bolagstypen Aktiebolag.

MTU Development AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MTU Development AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-24 och MTU Development AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MTU Development AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

MTU Development AB har 556544-7777 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.