PA Mechatronics AB

Hallands län

Information

PA Mechatronics AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där PA Mechatronics AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. PA Mechatronics AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket PA Mechatronics AB har haft sedan 2002-12-12. PA Mechatronics AB har funnits sedan och 2002-12-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till PA Mechatronics AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hebergsv. 14, 434 92, Vallda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-17490.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är PA Mechatronics AB Privat, ej börsnoterat.

PA Mechatronics AB har idag 556547-5869 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för PA Mechatronics AB

Bolaget skall konstruera, tillverka och sälja elektroniska och elektromekaniska produkter ävensom idka båtcharterverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I PA Mechatronics AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Peter Jörgen som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Jörgen som är född 1949 och har titeln Suppleant, Elken, Björn Lars Arnold som är född 1966 och har titeln Revisor, Proverum Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .