MediaHuset Göran Berntsson AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns MediaHuset Göran Berntsson AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. MediaHuset Göran Berntsson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

MediaHuset Göran Berntsson AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556551-3412.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0300-60094 alternativt besöka eller skicka post till MediaHuset Göran Berntsson AB på följande adress St. Enens v. 38, 439 31, Onsala.

MediaHuset Göran Berntsson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I MediaHuset Göran Berntsson AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Berntsson, Patrik Karl Gustav som är född 1984 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall arbeta med reklam, information, sponsring och utställningar nationellt och internationellt och ha specialkompetens för uppdrag inom webproduktion, Internet och elektronisk handel. Företaget skall även arbeta medservice entreprenad inom interiör och inredning. Företaget skall även idka handel med datorer, elektronik, teknisk utrustning inom data- och telekommunikation och utföra data-, energi- och konsulttjänster inom ovanstående områden och i anslutning härtill, handla med värdepapper och fastigheter, skapa handelsrelationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.