Klevell Management Aktiebolag

Hallands län

Information

Klevell Management Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Klevell Management Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Klevell Management Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Klevell Management Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1998-03-09. Men sedan 1998-01-01 så har Klevell Management Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tångv. 30, 432 74, Träslövsläge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klevell Management Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-16400.

Kungsbacka arbetar för att företag som Klevell Management Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Klevell Management Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom reklam och media, handel med profil- och presentartiklar, hantering och framställande av presentkort samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Klevell Management Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klevell Management Aktiebolag och det är följande personer, Klevell, Per Anders som är född 1966 och har titeln VD, Klevell, Per Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Klevell, Rolf Yngve som är född 1937 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Klevell Management Aktiebolag är 556553-4939.