Vågleverantören i Sverige AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Vågleverantören i Sverige AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Vågleverantören i Sverige AB är ett av dem. Statusen för Vågleverantören i Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Vågleverantören i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-08-14. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vågleverantören i Sverige AB ska trivas.

Vågleverantören i Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av instrument för laboratorier och kemisk-, livsmedels- och verkstadsmekanisk industri samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vågleverantören i Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Vågleverantören i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Vågleverantören i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-13660.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Vågleverantören i Sverige AB är Stamfors, Per-Olof som är född 1961 och har titeln VD, Stamfors, Per-Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Stamfors, Siv Anette som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bergman, Anders Olof Ansgarius som är född 1944 och har titeln Revisor, A2 Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vågleverantören i Sverige AB har 556557-4083 som sitt organisationsnummer.