Conveyor Design i Kungsbacka Aktiebolag

Hallands län

Information

556564-1254 är organisationsnummer för bolaget Conveyor Design i Kungsbacka Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Conveyor Design i Kungsbacka Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Conveyor Design i Kungsbacka Aktiebolag finns i.

Conveyor Design i Kungsbacka Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-01-12 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Conveyor Design i Kungsbacka Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Conveyor Design i Kungsbacka Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Conveyor Design i Kungsbacka Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Conveyor Design i Kungsbacka Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0300-566466 eller genom brev på följande adress:
Magasinsg. 9, 434 37, Kungsbacka

Bolaget skall utveckla, producera och handla med interna transport- och lagersystem, huvudsakligen inom textilindustrin, därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall jämväl äga och förvalta patent-rättigheter, värdepapper och fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Conveyor Design i Kungsbacka Aktiebolag och det är Norlin, Martin Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Helde, Oscar Sven-Åke som är född 1940 och har titeln Suppleant, Borén, Ulf Anders Göransson som är född 1963 och har titeln Revisor, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,