Vinkelrör AB

Hallands län

Information

Vinkelrör AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Vinkelrör AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vinkelrör AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Vinkelrör AB har haft sedan 2005-04-21. Vinkelrör AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vinkelrör AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Henriks v. 8, 439 53, Åsa men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5547820.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Vinkelrör AB Privat, ej börsnoterat.

Vinkelrör AB har idag 556564-7236 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Petersson, Bengt Håkan -Petersson, Pia Annelie är den som för stunden ansvarar för Vinkelrör AB

Bolaget skall bedriva rörläggeriverksamhet jämte fastighetsservice och därmed jämförlig verksamhet.

I Vinkelrör AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Bengt Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Pia Annelie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svedberg, Kerstin Gunilla som är född 1960 och har titeln Revisor, ACT Revision AB som är född och har titeln Revisor, .