Cretema AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultation om utbildning inom förändringsarbete, från organisationsutveckling om ledarskap, teamwork och förhandling. Företaget skall därtill bedriva värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cretema AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Cretema AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1999-10-12 så skapades Cretema AB och verksamheten är har F-skattsedel Cretema AB har haft det sedan 2000-03-27.

Cretema AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-03-27

556576-8503 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsbacka.

Just nu är Cretema AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Cretema AB så går det att nå dem via telefon på 073-5193003 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cretema AB är Liljeroos, Mats Anders Oscar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Molin, Hanna Gunilla som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lundgren, Per Olof Gunnar som är född 1969 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .