Perssons Prylar AB

Hallands län

Information

Perssons Prylar AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Perssons Prylar AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Perssons Prylar AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Perssons Prylar AB har haft sedan 2000-03-27. Perssons Prylar AB har funnits sedan och 2000-03-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Perssons Prylar AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekebyv. 7, 429 32, Kullavik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-933439.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Perssons Prylar AB Privat, ej börsnoterat.

Perssons Prylar AB har idag 556581-0024 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Perssons Prylar AB

Bolaget skall bedriva handel med receptsamlare, presentartiklar samt pappersvaror såsom register, mappar, förvarings- och organisationsprylar samt även bedriva verksamhet med illustrationer, retuscher, bildbehandling och i viss mån IT-tjänster. Dessutom skall bolaget äga och förvalta värdepapper samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Perssons Prylar AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Berit Elisabet som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Rune Fredrik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .