Sjöfartskolan Väst AB

Hallands län

Information

556581-3499 är organisationsnummer för företaget Sjöfartskolan Väst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjöfartskolan Väst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Sjöfartskolan Väst AB finns i.

Sjöfartskolan Väst AB har varit registrerat sedan 1999-12-15 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjöfartskolan Väst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Sjöfartskolan Väst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sjöfartskolan Väst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sjöfartskolan Väst AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-650148 eller genom brev på följande adress:
Klintv. 4, 439 62, Frillesås

Föremålet för bolagets verksamhet är utbildningsverksamhet för bl a sjöfolk och därmed förenlig verksamhet, tillverkning, provning och försäljning av marintillbehör, managementkonsult samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjöfartskolan Väst AB och det är Samuelsson, Håkan Mikael som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Lisah Evelyn som är född 1980 och har titeln Suppleant, Andreasson, Kjell Erik Gerhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,