Infoaction Business Consulting AB

Hallands län

Information

Infoaction Business Consulting AB är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I Infoaction Business Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Baeza, Peter Juan som är född 1967 och har titeln VD, Baeza, Peter Juan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Baeza, Lena Agneta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bernåker, Bernt Anders Ingemar som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Infoaction Business Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Infoaction Business Consulting AB på telefon 070-1808080.

Bolaget skall bedriva verksamhetsutbildning och projektledning inom IT, mjukvaruförsäljning, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Infoaction Business Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Infoaction Business Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Infoaction Business Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-02 och Infoaction Business Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Infoaction Business Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Infoaction Business Consulting AB har 556581-8589 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.