Band-system Sweden AB

Hallands län

Information

556585-8031 är organisationsnummer för bolaget Band-system Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Band-system Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Band-system Sweden AB finns i.

Band-system Sweden AB har varit registrerat sedan 2000-02-18 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Band-system Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-14.

Band-system Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Band-system Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Band-system Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7489590 eller genom brev på följande adress:
Timmeråsv. 57, 427 50, Billdal

Bolaget skall bedriva handel med rostfria band, konsultationer inom företagsledning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Band-system Sweden AB och det är Lith, Kaj Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lith, Ann-Louise som är född 1953 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln Revisor, Reveda i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,