Myrendal TV- & videoproduktion AB

Hallands län

Information

Myrendal TV- & videoproduktion AB är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I Myrendal TV- & videoproduktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Myrendal, Bengt Göran Christer som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Yngve Bengt som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sigvardsson, Jan Mickael som är född 1973 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Myrendal TV- & videoproduktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Myrendal TV- & videoproduktion AB på telefon .

Bolaget skall bedriva frilansfoto inom TV och Videoproduktion.

Idag är Myrendal TV- & videoproduktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

Myrendal TV- & videoproduktion AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Myrendal TV- & videoproduktion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Myrendal TV- & videoproduktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Myrendal TV- & videoproduktion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Myrendal TV- & videoproduktion AB har 556591-0170 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.