Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag

Hallands län

Information

Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haraldsson, Siv Ellinor som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Sylve Harald Magne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wallsten, David Verner som är född 1944 och har titeln Revisor, Wallstens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag på telefon 0300-10845.

Bolaget skall bedriva butikshandel med foder och utrustningar till husdjur, utföra hundtrimmning, hålla kurser och informa- tionsmöten om djurs hälsa och veterinärverksamhet i anslutning härtill, äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med värde- papper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-01 och Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bina's Hund & Katt Butik och Klinik Aktiebolag har 556596-0803 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.