Bemanningsservice i Kungsbacka AB

Hallands län

Information

Bemanningsservice i Kungsbacka AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Bemanningsservice i Kungsbacka AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bemanningsservice i Kungsbacka AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bemanningsservice i Kungsbacka AB har haft sedan 2001-03-16. Bemanningsservice i Kungsbacka AB har funnits sedan och 2001-03-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bemanningsservice i Kungsbacka AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Höglandav. 214 A, 434 95, Kungsbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-21431.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bemanningsservice i Kungsbacka AB Privat, ej börsnoterat.

Bemanningsservice i Kungsbacka AB har idag 556601-3925 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bemanningsservice i Kungsbacka AB

Bolaget skall förmedla arbetsuppgifter inom såväl offentliga som privata företag inom Göteborgsregionen, för uppdragstagare inom första hand Kungsbackaområdet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bemanningsservice i Kungsbacka AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zackrisson, Kjell Einar som är född 1949 och har titeln VD, Zackrisson, Kjell Einar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Nils Morgan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fällgren, Anna Malin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Anita Maria som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.