H.O.S.T. Förvaltning AB

Hallands län

Information

H.O.S.T. Förvaltning AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där H.O.S.T. Förvaltning AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. H.O.S.T. Förvaltning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket H.O.S.T. Förvaltning AB har haft sedan 2003-11-06. H.O.S.T. Förvaltning AB har funnits sedan och 2003-11-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till H.O.S.T. Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6624943.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är H.O.S.T. Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

H.O.S.T. Förvaltning AB har idag 556601-7108 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för H.O.S.T. Förvaltning AB

Föremålet för bolagets verksamhet är förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

I H.O.S.T. Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Ole som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Krafft, Kerstin Barbro Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Belfrage, Hans Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .