Kungsbacka Bildelar Aktiebolag (Mekonomen)

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med biltillbehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungsbacka Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Kungsbacka Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 2001-02-26 så skapades Kungsbacka Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) och företaget är har F-skattsedel Kungsbacka Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) har haft det sedan 2001-10-12.

Kungsbacka Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-12

556607-3572 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Kungsbacka Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Kungsbacka Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) så går det att nå dem via telefon på 0300-567180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Bernt Ingemar -Johansson, Bertil Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungsbacka Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) är Johansson, Bernt Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Bertil Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Örn, Ulla Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lindström, Georg Bilock som är född 1944 och har titeln Revisor, G.E. Nilsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .