Byggbolaget i Kungsbacka AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Byggbolaget i Kungsbacka AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Byggbolaget i Kungsbacka AB är ett av dem. Statusen för Byggbolaget i Kungsbacka AB är att Bolaget är aktivt.

Byggbolaget i Kungsbacka AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-07-10. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Byggbolaget i Kungsbacka AB ska trivas.

I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall importera och försälja byggmaterial, utföra byggnation och reparation av småhus och fastigheter, köp och försäljning av tomter, uthyrning av lokaler, fastigheter och byggnationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggbolaget i Kungsbacka AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27.

Idag är Byggbolaget i Kungsbacka AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Byggbolaget i Kungsbacka AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5098203.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Claes Arne -Werczynski, Jerzy.

De som är på något sätt har med Byggbolaget i Kungsbacka AB är Werczynski, Jerzy som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Claes Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Alderholm, Gunilla Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Byggbolaget i Kungsbacka AB har 556613-0331 som sitt organisationsnummer.