FLEXIVENT Aktiebolag

Hallands län

Information

556615-4547 är organisationsnummer för verksamheten FLEXIVENT Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FLEXIVENT Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som FLEXIVENT Aktiebolag finns i.

FLEXIVENT Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-09-01 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för FLEXIVENT Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

FLEXIVENT Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FLEXIVENT Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med FLEXIVENT Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-7069810 eller genom brev på följande adress:
Flöjelbergsg. 17, 431 37, Mölndal

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av ventilationsutrustning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FLEXIVENT Aktiebolag och det är Martinsen, Pål Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Martinsen, Alf som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Börjesson, Kjersti Helene Enger som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Ryman, Sven Bertil som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,