Titanlift i Kungsbacka AB

Hallands län

Information

Titanlift i Kungsbacka AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Titanlift i Kungsbacka AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Titanlift i Kungsbacka AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Titanlift i Kungsbacka AB har haft sedan 2002-05-09. Titanlift i Kungsbacka AB har funnits sedan och 2002-05-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Titanlift i Kungsbacka AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rossaredsv. 351, 434 97, Kungsbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-24474.

Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Titanlift i Kungsbacka AB Privat, ej börsnoterat.

Titanlift i Kungsbacka AB har idag 556615-7086 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Titanlift i Kungsbacka AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av liftar samt därmed förenlig verksamhet.

I Titanlift i Kungsbacka AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Per Martin Georg som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Borén, Ulf Anders Göransson som är född 1963 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .