EPS Human Invest AB

Hallands län

Information

EPS Human Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som EPS Human Invest AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

EPS Human Invest AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-11-12.

EPS Human Invest AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2001-11-07. Men sedan 2001-11-12 så har EPS Human Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Anåsbergsv. 22, 439 34, Onsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EPS Human Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-61505.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter som EPS Human Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EPS Human Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på företagsledning, personal- och organisationsutveckling, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EPS Human Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EPS Human Invest AB och det är följande personer, Persson Svensson, Eva Maria som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorentzon, Nina Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för EPS Human Invest AB är 556617-9452.