Sunda Fastigheter i Göteborg AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Sunda Fastigheter i Göteborg AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. Sunda Fastigheter i Göteborg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Sunda Fastigheter i Göteborg AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556618-3678.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Sunda Fastigheter i Göteborg AB på följande adress Gillviksv. 20, 429 33, Kullavik.

Sunda Fastigheter i Göteborg AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Sunda Fastigheter i Göteborg AB så sitter följande personer i styrelsen: Wittboldt, Claes Drott Emil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva konsultverksamhet i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.