Sniff & Snabb Hobby AB

Hallands län

Information

Sniff & Snabb Hobby AB är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Sniff & Snabb Hobby AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sniff & Snabb Hobby AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-01-14.

Sniff & Snabb Hobby AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2001-12-11. Men sedan 2002-01-14 så har Sniff & Snabb Hobby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Torgg. 8, 434 30, Kungsbacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sniff & Snabb Hobby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-18814.

Kungsbacka arbetar för att företag som Sniff & Snabb Hobby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sniff & Snabb Hobby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av prydnadsföremål, konstnärs- och hobbymaterial, idka skapande verkstad med ovanstående verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sniff & Snabb Hobby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sniff & Snabb Hobby AB och det är följande personer, Sjöberg, Nina Linnea som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars Mikael som är född 1954 och har titeln Suppleant, Danielson, Ingela Kristina som är född 1958 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sniff & Snabb Hobby AB är 556619-5896.